Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.​

Laske vaikka itse turva.fi/henkivakuutus

Täyden kympin asiakasedut Turvasta

Turva tarjoaa KTKn jäsenille 10 % jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta tai henkivakuutusta.

Lisäksi Turva tarjoaa ammattiliittojen jäsenille räätälöityjä vakuutustuotteita, kuten kattavan Liittokaskon, joka sisältää erinomaisen bonusedun. Bonuksesi eivät laske, vaikka vahinko sattuisikin, jos olet ajanut kolme vuotta ilman vahinkoja. Lisäksi Liittokasko sisältää mainion sijaisautoedun: matkasi jatkuu, vaikka autosi hyytyisi kesken matkan teknisen vian vuoksi.

Lue lisää turva.fi/ktk.

Etu työttömälle tai lomautetulle jäsenelle

Jos työttömyys tai lomautus kohtaa, Vakuutusyhtiö Turva joustaa asiakkaidensa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle asiakkaalleen kuuden viikon korottoman lisämaksuajan.

Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet. Tavoitat turvalaiset chatissä tai viestillä osoitteessa turva.fi sekä puhelimitse 01019 5110 (ma-pe 8-18). Ajanvarauspalvelusta voit varata ajan puhelin- tai verkkotapaamiseen.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa turva.fi/yhteystiedot

Jäsenkorttisi toimii myös matkavakuutuskorttina.

Muista pitää kortti matkalla mukana ja esitä se hoitolaitoksessa! Näin hoitolaitos voi todeta, että asiakkaalla on voimassaoleva matkavakuutus ja että hoidoille löytyy maksaja.

Jos sairastut matkalla, sinulle sattuu tapaturma tai jos hoitolaitoksen kanssa tulee ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä jäsenkortin takana mainittuun SOS hätäpalveluun, joka on pohjoismaisten vakuutusyhtiöiden omistama kansainvälinen "hälytyskeskus". Sieltä saat tietoja vakuutuksen sisällöstä ja he antavat myös ohjeet, miten kyseisessä tapauksessa pitäisi menetellä. SOS palvelee ympäri vuorokauden ja myös suomen kielellä.

Jäsenkortin katoaminen

Jos olet kadottanut jäsenkorttisi tai se on varastettu, tilaa uusi kortti osoitteesta
jasenpalvelu@ktk-ry.fi.


Vakuutustodistus viisumia varten

Voit pyytää vakuutustodistuksen viisumia varten Turvan puhelinpalvelusta 01019 5110, palvelutoimistoista tai sähköpostilla asiakaspalvelu@turva.fi. Muistathan mainita viestissä seuraavat tiedot: vakuutetun henkilön nimi, osoite ja syntymäaika, ammattiliittosi nimi sekä tieto mille ajalle ja mihin maahan viisumia haetaan.


 

Ajattele muita. Vakuuta itsesi

Henki- ja tapaturmavakuutus KTK:n jäsenille jopa 67 prosenttia halvemmalla!
Ryhmäsampo Primus -henki- ja tapaturmavakuutuksen hankkiminen on jäsenillemme nyt entistäkin vaivattomampaa. Edullisen ja joustavan vakuutuksen voit ostaa koko perheelle netistä www.henkivakuutuskuntoon.fi.

Hei!

Tiesitkö, että järjestösi jäsenet saavat ilmaisen lisäedun hankkiessaan Primus-vakuutuksen?

Kaikkiin uusiin Primus- henki- ja tapaturmavakuutuksiin myönnetään veloitukseton 2000 euron Selviytymisturva. Selviytymisturva on vain järjestöjäsenille ja heidän perheenjäsenilleen myönnettävän Primus- henki- ja tapaturmavakuutuksen ilmainen lisäetu.  Jos pahin sattuu, 2 000 euron Selviytymisturva maksetaan vakuutetun kuolinpesälle tai edunsaajalle. Sen tarkoituksena on antaa turvaa välittömiin kuolemaan liittyviin kuluihin, kuten hautaus- ja perunkirjoituskuluihin.

Vakuutusedut

Jäsenvakuutukset Turvassa

Jäsenvakuutus on vain KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n jäsenille räätälöity henkilövakuutus.
KTK on vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Jäsenet on vakuutettu myös ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella.
KTK:n järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa liiton jäsenenä olet vakuutettuna Järjestövakuutuksella.

Tutustu vakuutuksiin osoitteessa turva.fi/ktk

Lisätietoja Turvan vakuutuspalveluista saat Turvan palvelunumerosta 01019 5110 (ma-pe 8-18) tai toimipisteistä

Turvan yhteystiedot ja toimistot

Nykyinen jäsenkortti on kolmivuotinen 2019-2021.
Uusille jäsenille tiedoksi, että vakuutukset ovat voimassa, vaikka et olisi ehtinyt vielä samaan jäsenkorttiasi.
Huom. Vapaa-ajan vakuutukset lakkaavat kuitenkin välittömästi, mikäli jäsen eroaa tai erotetaan liiton jäsenyydestä.

Jäsenvakuutukset

Jäsenvakuutus on vain KTK Tekniikan Asiantuntijat ry:n jäsenille räätälöity henkilövakuutus.
KTK on vakuuttanut sinut Turvassa jäsenvakuutuksella, joka sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavara-, matkavastuu- ja matkaoikeusturvavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Jäsenet on vakuutettu myös ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella.
KTK:n järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa liiton jäsenenä olet vakuutettuna Järjestövakuutuksella.

Matkustajavakuutus

Vakuutetut: Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet (myös maksavat eläkeläisjäsenet). Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.
Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 70 vuotta.

Matkatavara- ja matkavastuuvakuutus

Vakuutetut: Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet (myös maksavat eläkeläisjäsenet). Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 70 vuotta. Vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat, vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvat lähiomaiset.

Tapaturmavakuutus

Vakuutetut: Vakuutettuina ovat liiton alle 70-vuotiaat jäsenet (myös maksavat eläkeläisjäsenet). Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 70 vuotta.

Järjestövakuutus järjestötehtävissä

Järjestövakuutus on voimassa järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutusehdoista poiketen matkustajavakuutuksessa ei noudateta 70 vuoden yläikärajaa.

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.

Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Vakuutetut: Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa olevat liiton jäsenet asioissa, jotka koskevat vakuutetun omaa työ- tai virkasuhdetta.

Ammatillinen vastuuvakuutus: Vakuutuksesta korvataan henkilöjäsenen työssään aiheuttama henkilö- ja esinevahinko, josta vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.

Ammatillinen oikeusturvavakuutus: Vakuutuksesta korvataan vakuutetun lakimiehen käyttämisestä syntyneet välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet työ-, virka- tai toimeksiantosopimuksista aiheutuneissa riita-asioissa. Vakuutus on voimassa ulkomailla tapahtuvien työsuoritusten osalta kaikkialla maailmassa, jos kysymys on suomalaisen työnantajan ja vakuutetun välisestä työsuhteesta ja tästä työsuhteesta aiheutuvat riidat kuuluvat käsiteltäviksi Suomessa.

Vakuutuksesta korvataan myös vastapuolelle maksettavaksi tuomitut oikeudenkäyntikulut.

Oikeusturvavakuutuksen käyttämisen edellytyksenä on liiton kirjallinen suostumus.

Löydät tarkempaa tietoa vakuutusten sisällöstä täältä.

Turvan yhteystiedot ja toimistot

 

ESIMERKKEJÄ LIITON JÄSENTEN MATKUSTAJAVAKUUTUKSISTA:

"Minulla on matkavakuutus liiton kautta Turvassa ja on ollut ihanaa huomata, miten hyvin homma toimii! Useammalla matkalla olen sairastellut ja asiat ovat hoituneet matkan aikana ja sen jälkeen helposti & nopeasti Turvan kautta! Bulgariassakin lääkäri tuli suoraan hotellihuoneeseen, sain lääkkeet heti eikä mitään tarvinnut maksaa. Näytin vain vakuutuskorttiani ja se riitti. Sairastelu jatkui vielä reissun jälkeen Suomessa, jossa myös pääsin vakuutuksen turvin vielä yksityiselle lääkäriasemalle tutkimuksiin. Tulin kuntoon eikä minun tarvinnut maksaa lääkärikuluista mitään. Se oli ihanaa! Ulkomaan reissulla tällainen on tärkeää, koska kulut saattavat nopeasti pompsahtaa suuriksi. Lomasta voi nauttia täysillä, kun ei tarvitse raha/vakuutusasioista murehtia! :)"

Turistiripuli Thaimaassa, 5 000 €

Jäsen oli lomamatkalla Thaimaassa ja sairastui vatsatautiin, ”turistiripuliin” kotiinlähtöä edeltävänä päivänä. Hänen kuntonsa oli sen verran huono, että hänet otettiin matkakohteessa sairaalahoitoon saamaan lääkitystä ja nestehoitoa. Hän ei päässyt suunnitellulle paluulennolle sairaalahoidon vuoksi. Vakuutuksesta korvattiin: lääkärinpalkkio poliklinikkakäynnistä, matkakulut sairaalaan ja lentokentälle sairaalasta, sairaalahoito matkakohteessa sekä uusi lento kotimaahan. Edellä mainitut korvaukset olivat yhteensä noin 5 000 euroa.

Matkan peruuntuminen

Olin maksanut kahden viikon matkan Thaimaahan. Kohtalo puuttui kuitenkin peliin juuri ennen matkan alkua, kun sain ikävän puhelinsoiton: vanhin veljeni sai sydänkohtauksen ja kuoli välittömästi. Samalla kauan kaivattu loma sai väistyä, sillä minun oli riennettävä äitini avuksi. Silloin olin kiitollinen matkavakuutuksesta. Menettämäni matkarahat tulivat tililleni tuota pikaa.