Työttömyyskassa Aaria

KTK:n kassa on Työttömyyskassa Aaria

Työttömyyskassa Aaria palvelee jäseniään ansiopäivärahaan, vuorottelukorvaukseen ja liikkuvuusavustukseen liittyvissä kysymyksissä. Kassaan voi olla yhteydessä joko sähköisen palvelun eAsioinnin kautta, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla. Kassa suosittelee käyttämään viestien lähettämiseen eAsiointia. Yhteydenpito eAsioinnin kautta on tietoturvallista ja se helpottaa asiointiasi työttömyyskassan kanssa. Lisäksi hakemukset, liitteet ja viestit arkistoituvat järjestelmään, jotta voit tarkastella niitä myöhemmin.

Työttömyyskassa Aarian työttömyyskassamaksu sisältyy KTK:n jäsenmaksuun. (Kassamaksua ei vähennetä jäsenmaksusta, vaikka jäsen eroaisi Työttömyyskassa Aariasta)

Kassan lomakkeet em. etuuksien hakemiseen löydät tästä.

Työttömyyskassa Aarian yhteystiedot:
puhelin 020 7655 900

- maanantaisin klo 9.00–12.00
- tiistaisin klo 12.00–14.00
- keskiviikkoisin klo 9.00–12.00
- torstaisin klo 9.00–12.00

Elimäenkatu 5 
00510 Helsinki


asiakaspalvelu@aariakassa.fi 
aariakassa.fi

HUOM! Ansiopäiväraha- ja vuorottelukorvaushakemukset tulee toimittaa suoraan työttömyyskassalle, ei KTK:lle!
 

Etuudensaajien on mahdollista täyttää ja lähettää jatkohakemukset sähköisesti eAsioinnin kautta omilla pankkitunnuksilla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, säästöpankit ja POP) osoitteessa aariakassa.fi.

HUOM! Mikäli et pääse kirjautumaan eAsiointiin, otathan yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@aariakassa.fi.

Tietoa työttömyysturvasta saat myös Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö TYJ:n sivuilta www.tyj.fi

 

Työttömyyskassa Aarian tietosuojaselosteen löydät täältä

 

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa on AYT

Tiesitkö, että voit säilyttää työttömyysturvasi myös yrittäjäksi ryhdyttyäsi. Palkansaajakassan jäsenenä päätoimisen yritystoiminnan aloittava säilyttää oikeuden ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan vain rajallisen ajan. Tämän vuoksi suosittelemme ottamaan yhteyttä AYT-kassaan jo päätoimisen yritystoiminnan alkaessa katkottoman turvan varmistamiseksi.

Yrittäjäkassaan liittyminen koskee myös jo aiemmin yritystoimintansa aloittaneita.

AYT-kassa on ammattiliittojen perustama, ja haluaa turvata jäsenten toimeentulon työttömyyden aikana myös yrittäjinä. Mikäli jäsenyys AYT-kassassa myöhemmin päättyy palkkatöihin siirtymiseen, AYT-kassa ohjaa jäsenet luonnollisesti hänen vanhaan palkansaajakassaansa ja ammattiliittoonsa.

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa (AYT) on sulautunut  Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassaan (SYT) 1.1.2020 lukien. AYT-kassan jäsenten työttömyysturva jatkuu katkotta SYT-kassassa mitään oikeuksiaan tai kerrytettyä työttömyysturvaansa menettämättä. Sulautumisesta johtuen AYT-kassan verkkosivut ayt.fi ohjautuvat 20.12.2019 klo 11 alkaen SYT:n verkkosivuille syt.fi