Keitä KTK:laiset ovat?

KTK:n jäsenet ovat asiantuntijoita, jotka vastaavat omalla työllään ihmisten viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Jäsenemme vastaavat arkisista asioista, kuten vedestä, katuverkosta, energiasta, aluesuunnittelusta, ruokahuollosta, puhtaanapidosta. He vastaavat liikuntapaikkojen turvallisuudesta ja viheralueiden kunnosta ja kehittämisestä. Jäsenistöämme on paljon myös terveydenhuoltosektorilla vastaamassa logistisista palveluista ja tutkimuslaitteistojen toimivuudesta.

Heidän kaikkien työ on merkittävässä asemassa, kun ihmiset ovat valitsemassa uutta asuinpaikkaa tai yritykset miettivät mahdollista uutta sijoittautumista ja uusien työpaikkojen luomista.

KTK:n jäsenten työ on perusta alueiden elinvoimalle. KTK:n jäsenet vastaavat omalla työllään alueiden kilpailukyvystä ja houkuttelevuudesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TYÖNTEKIJÄ

Oletko koskaan kuullut ammattiliitosta nimeltään  KTK Tekniikan Asiantuntijat ry?

KTK on ammattijärjestö, joka huolehtii kattavasti jäsenistönsä edunvalvonnasta. Jäsenistömme muodostuu erilaisista teknisen sektorin esimies- ja asiantuntijatehtävissä työskentelevistä ihmisistä. Tällä hetkellä eniten jäseniämme työskentelee kunnissa, mutta tulevaisuuden organisaatiomuutokset (sote- ja maakuntauudistukset) tulevat vaikuttamaan meidänkin jäseniimme ja heidän työnantajiinsa voimakkaasti. Tulevaisuudessa jäseniemme työpaikkoja tulee nykyistä enemmän olemaan myös yhtiöissä.

Tällä hetkellä yhtiöissä työskenteleviä jäseniämme on kuntaomisteisissa palveluyhtiöissä ja kaikissa energiayhtiöissä, jotka ovat aikaisemmin olleet kuntaomisteisia.

Nykyisiä virka- ja työehtosopimuksiamme ovat kuntapuolella teknisten sopimus TS ja KVTES. Yksityisen sektorin sopimuksissa olemme mukana Energiateollisuuden ET-sopimuksissa ja Avain-työnantajien AVAINTA-sopimuksessa.

Tutustu lisää https://www.ktk-ry.fi/

Tilaa Uutiskirjeemme tästä!
Liity jäseneksi tästä