Sähkölaitteiston käytön johtaja, HSY. Hae 10.10.2019 mennessä.

30.9.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

 

 

Haemme Espooseen Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen jätehuollon toimialalle

 

SÄHKÖLAITTEISTON KÄYTÖN JOHTAJAA

Me käsittelypalveluissa vastaamme noin 200 hehtaarin laajuisen Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen toiminnasta. Toimintojamme ovat muun muassa jätteen vastaanotto, jätteen kaatopaikkasijoitus, biojätteen laitosmainen käsittely, biokaasun hyötykäyttö, pilaantuneiden maiden sekä tuhkien ja kuonien käsittely ja hyötykäyttö tai loppusijoitus, alueella syntyvien vesien hallinta sekä kaatopaikkakaasun keräys ja hyötykäyttö. Alueella on oma sähköverkko sekä kaksi voimalaitosta.

 

Vastaat ekoteollisuuskeskuksen sähkötöistä sekä toimit sähkötöiden johtajana ja sähkölaitteiston käytön johtajana. Olet myös itse valmis tarvittaessa tekemään asennus- ja kenttätöitä. Lisäksi osallistut asiantuntijana uudishankkeisiin.

 

Edellytämme sinulta vähintään rajoitettua sähköpätevyyttä 1 ja 4–6 vuoden laaja-alaista työkokemusta sähkölaitteistojen rakentamis-, käyttö- tai kunnossapitotehtävistä. Kokemuksesi sähkönjakeluverkoista on eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta, vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Tarvittaessa ymmärrät myös englanninkielisiä dokumentteja. Katsomme myös esimieskokemuksen tai muun työnjohdollisen työn eduksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintovastaava Sauli Kopalainen, puh. 040 752 0648, sauli.kopalainen@hsy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 10.10.2019.

 


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0278a45f