Ympäristöinsinööri, Jämsän kaupunki. Hae 25.10.2019 mennessä.

4.10.2019

Jämsä on toimelias ja kehittyvä noin 20 500 asukkaan kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa, keskeisellä sijainnilla ja loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin kivijalkoja ovat vahva teollisuus ja monipuolinen matkailu- ja palvelusektori. Ihmisen on täällä hyvä asua – tehdä työtä sekä viettää vapaa-aikaa ja harrastaa.

Jämsä tarvitsee ammattilaisen huolehtimaan hulevesiasioista, jätehuollon kaupungille kuuluvista tehtävistä sekä avustamaan ympäristönsuojelun lupavalmisteluissa. Tehtäviin sisältyy lupa-asioita, viranomaispäätöksiä, kilpailutuksia ja urakoiden valvontaa. Haemme tehtävään motivoitunutta osaajaa.

Haluatko ottaa tämän vaativan kokonaisuuden haltuusi Jämsässä?  Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi

YMPÄRISTÖINSINÖÖRIMME

Tarjoamme sinulle

Jämsä on miellyttävä paikka asua nopeiden yhteyksien päässä isoista keskuksista, mutta ilman ruuhka-Suomen hälyä. Asumiskustannuksemme ovat edulliset ja ympäröivä luonto sekä aktiivinen harrastustoiminta tarjoavat paljon mahdollisuuksia myös vapaa-ajalle.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden osallistua jämsäläisen hyvinvoinnin edistämiseen.

Virkasuhteesi on vakinainen ja täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen (TS) ja kaupungin työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaisesti. Toivomme saavamme sinut töihin mahdollisimman pian. 
 

Odotamme sinulta

Emme hae yli-ihmistä, mutta oletamme sinun olevan neuvottelukykyinen ja ratkaisukeskeinen asioidessasi kaupungin asukkaiden ja yrittäjien kanssa. Toivomme sinulta kykyä viedä kehitystä eteenpäin yhteistyössä eri toimijoiden ja verkostojen kanssa. Odotamme sinulta kykyä tehdä työtä Jämsän ja jämsäläisten hyväksi.

Olemme ajatelleet, että tehtävän hoitaminen vaatii ympäristötekniikan insinöörin AMK tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi arvostamme jo hankittua alan työkokemusta sekä kokemusta kunnalliselta alalta. Olemme myös kiinnostuneita olemassa olevista ammatillisista verkostoistasi. 


Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Tarja Kuisma, puh. 040 5838699 tarja.kuisma@jamsa.fi
 

Jätäthän hakemuksesi 25.10 2019 klo 14:00 mennessä osoitteessa https://www.jamsa.fi/palvelut/tyo-ja-elinkeino.

Palvelussuhteen alussa viranhaltijan edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työterveyshuollon suorittamaan työhöntulotarkastukseen.  Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.