Maanrakennusmestari, Hämeenkyrön kunta. Hae 28.10.2019 mennessä.

4.10.2019

MAANRAKENNUSMESTARIN VIRKA

 

Hämeenkyrön kunta hakee vakinaiseen virkaan maanrakennusmestaria kunnallistekniikan yksikköön. Yksikkö vastaa kunnan yleisten alueiden, katujen ja teiden ylläpidosta ja rakentamisesta sekä kunnan kiinteistöjen piha-alueiden ylläpidosta.

 

Maanrakennusmestari vastaa kunnallisteknisten ja viheralueiden suunnitelmien hankinnasta ja ohjauksesta. Maanrakennusmestari toimii työnjohtajana kunnallisteknisissä (tiet, kadut) rakennushankkeissa ja ylläpitotöissä sekä puistojen, kaava-katujen ja yleisten teiden viheralueiden rakentamis- ja ylläpitotöissä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta ja ylläpidossa sekä työnjohtotehtävistä. Arvostamme kunnallistekniikan tuntemusta, yhteistyökykyä, organisointitaitoa, kustannustietoisuutta, kunnallishallinnon tuntemusta, oma-aloitteellisuutta ja asiakaspalvelua. Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Toimenkuva määritellään tarkemmin valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti.

 

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, koeaika on 6 kk. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävien hoito alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

 

Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 28.10.2019 klo 12.00 mennessä osoitteella: kuntarekry.fi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

liikelaitospäällikkö Jari Luoma p. 050-5542 406

e-mail: etunimi.sukunimi@hameenkyro.fi