Maankäyttöavustaja, Tuusulan kunta. Hae 27.10.2019 mennessä.

9.10.2019

Haemme Tuusulan kunnan maankäytön palveluyksikköön

MAANKÄYTTÖAVUSTAJAA määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.1.–31.12.2020

Maankäyttöyksikkö vastaa Tuusulan kunnan maa-alueiden hallintaan liittyvistä sopimuksista ja niiden seurannasta.

Tehtäviin kuuluu vuokrasopimuksiin ja kiinteistökauppoihin liittyvät avustavat tehtävät, kuten sopimusvalmistelua, sopimusseurantaa, ajanvarauksia ja laskutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää hakijalta vahvaa tietoteknistä osaamista perus toimisto-ohjelmista. Eduksi katsotaan kunnallisen päätöksenteon ja CaseM-asianhallintajärjestelmän tunteminen sekä kokemus maanmittausalasta ja siihen liittyvästä kiinteistöhallinnasta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä aikaansaavaa otetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alan ammattikoulutasoinen tutkinto tai soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta alan ammattitehtävistä.

Tehtävä täytetään aikaisintaan 2.1.2020. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2403,17 e/kk. Koeaika on 6 kk. Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöpäällikkö Päivi Hämäläinen, p. 040 314 4557, paivi.hamalainen@tuusula.fi.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 27.10.2019 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.