Työsuunnittelija, HSY. Hae 22.11.2019 mennessä.

8.11.2019

Helsingin seudun ympäristöpalvelut on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Autamme asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. www.hsy.fi

Haemme Helsinkiin Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle kunnossapitoyksikköömme

TYÖNSUUNNITTELIJAA

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta.

Päivittäinen työsi sisältää kunnossapitojärjestelmän ylläpitoa, töiden suunnittelua ja aikataulutusta. Töiden toteuttamiseen tarvittavan materiaalin hallinta on myös keskeinen osa työtehtäviäsi. Lisäksi dokumentaation hallinta vie osan työajastasi. Kaikissa näissä osa-alueissa toimit yhdessä muiden kunnossapidon ja tuotannon henkilöstön kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava. Toivomme, että sinulla on kokemusta kunnossapidosta. Sinulla on hyvät IT-taidot sekä ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena.

 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Toimipisteessä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Samppa Lallukka (samppa.lallukka@hsy.fi, puh. 050 3784893) ja kunnossapitopäällikkö Teemu Ketola (puh. 0500 442 127).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 22.11.2019.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2f2910e0