Rakennuttajainsinööri, Tuusulan kunta. Hae 1.3.2020 mennessä.

13.2.2020

Tuusulan kunnan yhdyskuntatekniikan palvelualueella kunnallistekniikan rakentamisessa on haettavana rakennuttajainsinöörin vakituinen virka. 

Rakennuttajainsinöörin tehtävänä on mm. kunnallistekniikan rakennushankkeiden ja urakoiden valmistelu, urakoiden hallinnointiin ja kilpailutukseen liittyvät tehtävät sekä rakennusprojektien johtaminen ja valvonta. Lisäksi avustat viheralueita puistoalueiden rakentamisurakoiden valmistelussa ja kilpailuttamisessa niiltä osin, kun ne liittyvät maanrakennusurakoihin. Rakennuttajainsinööri toimii työpäällikön sijaisena kunnallistekniikan rakentamisen yksikössä.  

Rakennuttajainsinöörin viran kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokoemusta kunnallistekniikan rakentamisesta, kilpailuttamisesta ja projektien hallinnoinnista. Tehtävä edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta, laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hyvät tietotekniset valmiudet sekä kehitysmyönteinen ote tehtäviin ovat eduksi.

Vakinaisen viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen hakemuksen yhteydessä. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 1.3.2020 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juhola, p. 040 314 3566 ja työpäällikkö Jyrki Sjöblom, p. 040 314 3134.