Vastaava putkimestari, HSY. Hae 22.11.2020 mennessä.

12.11.2020

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi

 

Haemme vesihuollon verkko-osastolle

 

VASTAAVAA PUTKIMESTARIA

 

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen teknisestä elinkaaren hallinnasta sisältäen korkean palvelutason tarjoamisen yli miljoonalle asukkaalle ja pääkaupunkiseudun toiminnoille.

Operatiiviset yksiköt vastaavat vesihuollon toimialueella vesihuolto- ja hulevesiverkostojen toimintavarmuudesta yhdessä muun organisaation kanssa. Tämä sisältää muun muassa verkostojen kunnossapitoon sisältyvät työt selvityksineen ja korjauksineen, investointikohteiden laadunvarmistamisen ja liittämisen toiminnassa oleviin verkostoihin sekä häiriötilannehallinnan.

Tehtävässä:

  • Toimit koko HSY:n toiminta-alueella yhdistelmäautokuljettajien sekä putkiasentajien esimiehenä ja organisoit ryhmien päivittäiset tehtävät.
  • Ohjaat ja kehität omien yhdistelmäautojen sekä puitesopimusurakoitsijoiden toimintaa.
  • Ohjaat ja kehität viemäreiden tutkimustöitä sekä korjauksia.
  • Selvität haasteellisia viemäreiden häiriötilanteita sekä suunnittelet tarvittavat toimenpiteet.
  • Ohjaat ja kehität vesijohto- ja viemäritunneleiden kuntotarkastuksia ja määrittelet korjaustarpeet.

Tehtävään sisältyy varallaolovelvoite. Toivomme, että sinulla on hyvä viemäriverkoston toiminnan tuntemus sekä tietoa nykyaikaisista tutkimusmenetelmistä ja halua kehittää niitä.

Edellytämme: 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • hyviä IT-valmiuksia 
  • B-ajokorttia.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja antaa kunnossapitoyksikön päällikkö Arja Johnsson, arja.johnsson@hsy.fi, puh. 050 582 2308.Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse, tavoitettavissa ti 17.11.2020 klo 14–15.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 22.11.2020.

https://hsy.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=19

Käy katsomassa Meillä töissä -Instagram-tililtämme, millaisia töitä meillä tehdään. Meillä töissä | HSY