Rakennustarkastaja, Jämsän kaupunki. Hae 30.11.2020 mennessä.

18.11.2020

Rakennustarkastajan virka

Jämsä on toimelias ja kehittyvä noin 20 000 asukkaan kaupunki eteläisessä Keski-Suomessa, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin kivijalkoja ovat vahva teollisuus ja monipuolinen matkailu- ja palvelusektori.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja osaavaa rakennustarkastajaa, jonka tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupakäsittelijänä sekä neuvonta- ja valvontatehtävissä. Tehtäviin kuuluu olennaisena osana myös ympäristönsuojelun avustavat tehtävät. Lopullinen tehtävänkuva muodostetaankin valittavan henkilön osaamisalueet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Valvontatoimen toimisto sijaitsee Jämsän keskustassa, mutta tarjoamme mahdollisuuden myös osittaisen etätyön tekemiseen. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Viran kelpoisuusehdot ovat maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukaiset. Hakijalta edellytetään kiinnostusta rakennusvalvontaa, ympäristönsuojelua sekä kunnallishallintoa kohtaan. Kunnallinen alan kokemus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa toki perehdytämme tehtäviin. Arvostamme erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, huumorintajuakaan unohtamatta. Tehtävässä vaaditaan myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon välillä haasteellisissakin tilanteissa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa johtava rakennustarkastaja Teemu Kivinen puh 0400 548 077,  teemu.kivinen@jamsa.fi.

Palvelusuhteen alussa työntekijän / viranhaltijan edellytetään osallistuvan Jämsän kaupungin työhöntulotarkastukseen. Jämsän kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 30.11.2020 klo 15.00 mennessä sähköiseen Laura-rekrytointijärjestelmään (www.jamsa.fi). Hakuaikaa jatkettu, kaikki aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan valintaa tehdessä.

Jämsä 26.10.2020

Johtava rakennustarkastaja