Kaupunginpuutarhuri, Kotkan kaupunki

24.11.2021

Kaupunginpuutarhuri

Etsimme Suomen upeimpaan merikaupunkiin vakinaiseen tehtävään kaupungin-puutarhuria teknisten palveluiden vastuualueelle, Infran palveluyksikköön 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaupunginpuutarhurin avaintehtäviin kuuluvat Kotkan kaupungin puistojen suunnittelun johtaminen, puistojen ja viheralueiden peruskorjaamiseen, perusparantamiseen ja talouden valmisteluun liittyvät tehtävät, kaupunkistrategian ja kaupungin ilmastotavoitteiden integraation toteuttaminen, puistojen laatutasoa ylläpitävin, luonnon monimuotoisuutta ja hiilen sidontaa toteuttavin suunnitelmin. Tehtäviin kuuluu myös viheralueisiin liittyvän paikkatietoaineistojen kokoamiseen liittyvän projektityön suunnittelu ja koordinointi sekä viheralueohjelman laadinta yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Kaupunginpuutarhurin kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Soveltuvaksi tutkinnoksi katsotaan esimerkiksi hortonomi (AMK), miljööinsinööri (AMK), ympäristönsuojelun insinöörin (AMK) tai metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto.

Eduksi katsotaan työkokemus kunta-alalta vastaavista tehtävistä, kokemus viheralan suunnittelutehtävistä, cad-pohjaisen suunnitteluohjelmiston hallinta (MicroStation, Vektorworks, AutoCad), paikkatietosuunnittelu ja B-ajokortti.

Kaupunginpuutarhurin palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3750,96 €/kk.

Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme Internetissä osoitteessa kotka.fi kohdasta avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja antaa kaupungininsinööri Sara Vilander, puh. 040 706 4441,
sara.vilander @ kotka.fi

Hakuaika päättyy 29.11.2021 klo 15.00.

Kotkassa 15.11.2021
Tekniset palvelut