Espoon kaupunki, lupa-arkkitehti

17.2.2022

Hakuaika päättyy 15.3.2022 15:45

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakentamisen luvat palveluyksikkö

Työsuhteen kesto: Vakinainen, Kokoaikatyö
Aloitus: 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.
Tehtäväkohtainen palkka: 3986,20 €/kk + lisät

Tehtävän kuvaus:
Etsimme joukkoomme asiakaspalvelutaitoista ja kehittämismyönteistä lupa-arkkitehtia vahvistamaan laadukkaan kaupunkiympäristön rakentumista Espooseen.

Espoon rakennusvalvonnan lupavalmistelijana pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Lupa-arkkitehtina päätät alle 2000 m² rakennusluvista sekä toimenpideluvista, ja valmistelet lautakunnalle oman vastuualueesi rakennushankkeet sekä huolehdit osaltasi rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta.

Työpaikan nimi: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, rakennusvalvonnan palvelualue, Rakentamisen luvat -palveluyksikkö.

Työaika: 36h 15min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta rakennussuunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme perehtyneisyyttä pientalojen suunnitteluun, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja. Luemme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen tehtävänä on huolehtia ympäristön- ja luonnonsuojelusta, rakentamista koskevien lupien käsittelystä, ohjauksesta ja valvonnasta sekä ympäristöterveydenhuollosta. Keskus vastaa omalta osaltaan siitä, että Espoossa on viihtyisä, toimiva, ekologisesti kestävä sekä terveellinen ja turvallinen asuin- ja elinympäristö. Olemme osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Monialainen työyhteisömme koostuu yli sadasta alan ammattilaisesta. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/rakentaminen/rakennusvalvonta

Tehtävästä lisätietoja antaa:

vs. rakennuslupapäällikkö Christel Schalin, 043 827 0874, christel.schalin@espoo.fi

Tavoitettavissa ma-to klo 8.00-9.00.

 

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen.