projekti-insinööri, Tuusula

29.3.2022

Haku päättyy: 17.4.2022 23:59
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 29.3.2022 08:42
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tuusula - tekemisen taidetta! 

Haemme kunnallistekniikan rakentamisyksikköön projekti-insinööriä vahvistamaan suunnittelutiimiämme. Tule mukaan rentoon joukkoomme! Meillä pääset työskentelemään haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa 8 suunnittelun ammattilaisen joukossa. 

Investoimme yhdyskuntatekniikan rakentamiseen vuosittain 15-20 M€. Tuotamme rakentamisen tarvitsemat suunnitelmat osittain itse ja osittain ostamme suunnittelun palveluna. Projekti-insinöörinä pääset suunnittelemaan projektiluontoisesti kunnallistekniikkaa uusille asemakaava-alueille. Lisäksi osallistut kunnallistekniikan rakentamishankkeisiin suunnittelemissasi kohteissa yhdessä rakentamisyksikömme kanssa. Kaavoitushankkeissa toimit tiimissä kunnallistekniikan asiantuntijana. Kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen vastuullasi voi olla myös suunnittelun projektinjohtotehtäviä sekä vesihuollon erillishankkeita.

Tarjoamme sinulle haastavan ja merkityksellisen tehtävän kasvavassa kuntaorganisaatiossa sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön tuen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi säännöllisesti järjestettävillä koulutuksilla ajankohtaisista asioista. Tule mukaan vaikuttamaan kunnan kehittämiseen kaavoituksen aloitusvaiheesta kohteen valmistumiseen saakka. 

Kelpoisuusvaatimuksena projekti-insinöörin virkaan on vähintään yhdyskuntatekniikan insinöörin (AMK tai teknillinen opisto) tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto sekä muutaman vuoden kokemus kunnallistekniikan suunnittelusta. Arvostamme suunnittelun apuvälineinä käytettävien tietokoneohjelmien tuntemusta sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa. 

Viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3554,54 €/kk. Lisäksi on mahdollisuus ammattialalisään ja henkilökohtaiseen lisään työkokemuksestasi (≥ 3 vuotta) ja työssä suoriutumisestasi riippuen työehtosopimuksen mukaisesti. Hakemuksesi yhteydessä voit esittää palkkatoivomuksen. 

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juhola, puh. 040 314 3566.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 17.4.2022 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat. Virka on julistettu uudelleen haettavaksi. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan tässä haussa.