Kartoittaja, Vihti

13.2.2023

Haemme osaavaan, motivoituneeseen ja positiiviseen mittaus- ja paikkatietopalveluiden tiimiimme

KARTOITTAJAA

hoitamaan pääasiassa maastomittauksia, mutta mahdollisesti myös karttojen ylläpitoa sekä kehittämään 3D-karttatuotantoa. Lopulliset tehtävät määräytyvät valitun henkilön osaamisen ja vahvuuksien perusteella.

Mittaus- ja paikkatietopalvelut vastaa muun muassa kunnan paikkatietojärjestelmistä, geodeettisesta laskennasta, kiinteistötoimitusten valmistelusta, karttojen ylläpidosta, maastomittauksista sekä osoiteasioista. Käytössämme ovat ajanmukaiset Trimble Locus, Trimble Locus Cloud, Trimble Business Center, 3D-Win sekä Pix4Dmapper -sovellukset ja Trimblen SX12, S6, R10 sekä TSC7 -mittauslaitteet. Lisäksi on DJI Phantom 4 RTK kuvauskopteri.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on maanmittausalan perustutkinto, muu maanmittausalan koulutus tai olet juuri saamassa maanmittausalan tutkinnon suoritettua. Toivomme sinulla olevan kokemusta kunnallisista maastomittaustehtävistä, karttojen ylläpidosta sekä käytössämme olevista mittauslaitteista ja sovelluksista. Eduksi katsomme myös voimassa olevat työturva-, tieturva- ja EA1-koulutukset. Odotamme sinulta kehityshenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyvää yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävien suorittaminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle:
- monipuoliset tehtävät
- ammattitaitoisen työyhteisön
- esihenkilön tuen
- koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä
- kunta-alan lomaetuudet

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan, perustuntipalkka 14,19 euroa ja mahdolliset työkokemukseen perustuvat lisät. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastatteluihin valittaviin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Järjestämme haastattelut erikseen sovittavana aikana. Varauduthan esittämään alkuperäiset opinto- ja työtodistukset mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toivomme, että voisit aloittaa työssä 3.4.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakemuksesi voit lähettää 6.3.2023 klo 14.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mittaustyönjohtaja Pekka Väisänen, 044 767 4791
Johtava maanmittausteknikko Jarmo Sirén, 044 767 4725 (lomalla 20.-26.2.2023)
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Elinvoimapalvelut, Mittaus- ja paikkatietopalvelut

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 173 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia.