Lupa-arkkitehti, Espoo

19.4.2022

Haku päättyy: 9.5.2022, klo 15:45
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 19.4.2022 11:36
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työ alkaa: 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan
Tehtäväkohtainen palkka: 3986,20 €/kk + lisät
 

Lupa-arkkitehti, Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakentamisen luvat palveluyksikkö

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelutaitoista ja kehittämismyönteistä lupa-arkkitehtia vahvistamaan laadukkaan kaupunkiympäristön rakentumista Espooseen.

Espoon rakennusvalvonnan lupavalmistelijana pääset näkemään aitiopaikalta Suomen toiseksi suurimman kaupungin huiman kasvuvauhdin. Lupa-arkkitehtina päätät alle 2000 m² rakennusluvista sekä toimenpideluvista, ja valmistelet lautakunnalle oman vastuualueesi rakennushankkeet sekä huolehdit osaltasi rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta ja neuvonnasta.

Työpaikan nimi: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, rakennusvalvonnan palvelualue, Rakentamisen luvat -palveluyksikkö.

Työaika: 36h 15min/vko

Haettava tehtävä on vakituinen ja virkasuhteinen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden hybridityöhön, jossa voit vaikuttaa missä teet työsi.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta rakennussuunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme perehtyneisyyttä pientalojen suunnitteluun, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja. Luemme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen tehtävänä on huolehtia ympäristön- ja luonnonsuojelusta, rakentamista koskevien lupien käsittelystä, ohjauksesta ja valvonnasta sekä ympäristöterveydenhuollosta. Keskus vastaa omalta osaltaan siitä, että Espoossa on viihtyisä, toimiva, ekologisesti kestävä sekä terveellinen ja turvallinen asuin- ja elinympäristö. Olemme osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Monialainen työyhteisömme koostuu yli sadasta alan ammattilaisesta. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Tehtävästä lisätietoja antaa:

Rakennuslupapäällikkö Jari Saajo 040 636 5871, jari.saajo@espoo.fi 

Kaupunkikuva-arkkitehti Christel Schalin, 043 827 0874, christel.schalin@espoo.fi, (Tavoitettavissa ma-to klo 8.00-9.00.)

Hae työtehtävää täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lupa-arkkitehti-espoo-04-105-22/