Maanrakennusmestari, Hämeenkyrö

26.9.2022

Työ alkaa: 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan
Palvelusuhteen tyyppi: Vakinainen
Palkka: TS
Työn luonne: Kokoaikatyö
Tehtäväalue: Teknisen alan muut tehtävät
Rekrytoiva yksikkö: Hämeenkyrön kunta, Elinympäristöpalvelut
Työnantaja: Hämeenkyrön kunta
Kunta: Hämeenkyrö
Hakuaika päättyy: 16.10.2022 klo 23:59

Hämeenkyrön kunta hakee vakinaiseen virkaan maanrakennusmestaria yhdyskuntatekniikan vastuualueelle. Vastuualueen tehtäviin kuuluvat kunnan yleisten alueiden, katujen ja teiden ylläpidosta ja rakentamisesta sekä kunnan kiinteistöjen piha-alueiden ylläpidosta.

Maanrakennusmestari vastaa kunnallisteknisten ja viheralueiden suunnitelmien hankinnasta ja ohjauksesta. Maanrakennusmestari toimii työnjohtajana kunnallisteknisissä (tiet, kadut) rakennushankkeissa ja ylläpitotöissä sekä puistojen, kaavakatujen ja yleisten teiden viheralueiden rakentamis- ja ylläpitotöissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta ja ylläpidossa sekä työnjohtotehtävistä. Arvostamme kunnallistekniikan tuntemusta, yhteistyökykyä, organisointitaitoa, kustannustietoisuutta, kunnallishallinnon tuntemusta, oma-aloitteellisuutta ja asiakaspalvelua. Tehtävien hoito edellyttää oman auton käyttöä. Toimenkuva määritellään tarkemmin valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti.

Palkkaus määräytyy kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, koeaika on 6 kk. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävien hoito alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut järjestetään 21.10.2022 klo 9-12. Haastatteluaika on sitova.

Viran hakuaika päättyy 16.10.2022 klo 23:59.  Hakemukset tulee lähettää sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Hakemukseen tulee liittää CV sekä palkkatoive.

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Lisätietojen antajat:

Yhdyskuntatekniikan päällikkö Jari Luoma p. 050-5542 406 /sähköposti jari.luoma@hameenkyro.fi