# Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT aloitti toimintansa. PHT hoitaa kuntoremontti- ja perhelomien tukien jaon. A-lomat hoitaa edelleen mökkilomien vuokrauksen akavalaisille.

19.1.2012

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT aloitti toimintansa vuoden vaihteessa. Uusi yhdistys on keskusjärjestöjen ylläpitämä. Sen hallituksessa on viisi SAK:n edustajaa sekä kaksi edustajaa Akavasta ja STTK:sta. PHT hoitaa nyt Raha-automaattiyhdistyksen avustamin kuntoremontti- ja perhelomien tukien jaon. PHT kehittää uusia työikäisten ja heidän perheidensä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluita. Yhdistyksen verkkosivut www.pht.fi avautuvat viimeistään helmikuussa.

Akavalainen A-lomat ry hoitaa edelleen mm. mökkilomien vuokrauksen eri puolilla Suomea, toimii väylänä kodinvaihtotoiminnassa Intervacin kautta sekä tarjoaa jäsenetuja Suomen Retkeilymajajärjestö SRM:stä, lomakohteista ja hotelleista.

Lisätietoja A-lomista antaa osa-aikaisena toiminnanjohtajaja Mervi Luostarinen, luostarinen@a-lomat.fi, puh. 040 5845 399.