Arkkitehti Helsinkiin, hakuaika 21.6.2017 klo 16.00 asti

5.6.2017

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta sekä tarjoaa kaupunkiympäristön palveluja. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat maankäyttö- ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat.

 

Maankäyttö- ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuteen sisältyvät palvelut ovat maankäytön yleissuunnittelu, asemakaavoitus, maaomaisuuden kehittäminen ja tontit, liikenne- ja katusuunnittelu sekä kaupunkitila ja maisemasuunnittelu.

 

 

Yleispiirteinen maankäytön suunnittelu –tiimiin haetaan

 

ARKKITEHTIA

 

Tule ratkaisemaan tulevaisuuden maankäytön kysymyksiä! Tehtävinäsi ovat mm. monipuolisten maankäyttötarkastelujen laatiminen, yleispiirteinen maankäytön suunnittelu sekä osallistuminen yleiskaavan toteuttamisohjelman laadintaan. Pääset osaksi moniammatillista ja osaavaa työyhteisöä, jolle Helsingin kehittäminen paremmaksi kaupungiksi on intohimo. Helsingin uusi yleiskaava on hyväksytty kaupunginvaltuustossa ja uuden yleiskaavan jalkauttaminen asemakaavoiksi edellyttää maankäyttösuunnitelmien konkretisoimista, visualisointia ja mallintamista. Tarkastelemme lähemmin esimerkiksi raideyhteyksien varsia ja moottoritiemäisiä alueita.

 

Sinulla on yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsinkielen suullinen taito. Edellytämme riittävää kokemusta kaavoituksesta ja kaupunkisuunnittelusta ja katsomme eduksi kokemuksen yleispiirteisestä maankäytön suunnittelusta, hyvän yhteistyökyvyn ja kiinnostuksen kaupunkiseutujen kysymyksiin.

 

Työsuhde on vakinainen ja alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa.

 

Hae paikkaa 21.6.2017 klo 16 mennessä www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero on 6-148-17.

 

 

Lisätiedot: tiimipäällikkö Heikki Salmikivi, p. 09 310 37483, yksikön päällikkö Christina Suomi, p. 09 310 37321. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi(at)hel.fi