Kaavoitusjohtaja Ilmajoelle, hakuaika on 4.9.2017 klo 12 asti

27.7.2017

Kaavoitusjohtaja

Ilmajoen kuntaIlmajoen kunta, Tekninen osasto Ilmajoki

Hakuaika päättyy:                                  4.9.2017 12.00

Palkka:                                                     TS:n palkkaryhmän III-mukainen

Työn luonne:                                          Kokoaikatyö

Työsuhteen kesto:                                 Vakinainen

Työ alkaa:                                                1.6.2018

 

Työn kuvaus

Kaavoitusjohtaja toimii kaavoitus- ja mittaustulosalueen johtajana. Keskeiset tehtäväalueet ovat maanhankinnan ja maankäytön suunnittelu ja johtaminen. Kaavoitusjohtaja osallistuu myös operatiiviseen kaavojen suunnittelutyöhön erityisesti strategisten maankäyttösuunnitelmien (yleiskaavoitus) osalta.

Virkaan valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva arkkitehdin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja pätevyys toimia kunnan kaavoittajana (MRL 20§). Hakijan työkokemus maankäytön suunnittelun johto- ja/tai asiantuntijatehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Palkka määräytyy TS-sopimuksen palkkaryhmä III:n mukaan (Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus). Muut virkasuhteen ehdot ja edut määräytyvät kunnallisen alan teknisten sopimuksen (TS) ja kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Kaavoituksen ja mittauksen vastuuhenkilön tehtäviä hoidetaan kaavoitusarkkitehdin viransijaisuudella: 1.1.2018 - 31.5.2018.

Kaavoitusjohtajan virkaan valitun on ennen virassa aloittamistaan esitettävä kunnan työterveyshuollon hyväksymä todistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää ma 4.9.2017 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Ilmajoki on 12.000 asukkaan kasvava kunta Etelä-Pohjanmaalla.
Maankäytön suunnittelua toteutetaan kunnan oman henkilöstön toimesta ja rakennuspaikkoja myydään vuosittain 30-50kpl.

Yhteystiedot

Tekninen johtaja Paavo Perälä, 044-4191300

http://www.ilmajoki.fi