Sähköautomaatioinsinööri Jyväskylään, hakuaika 20.8.2017 asti

28.7.2017

 

Sähköautomaatioinsinööri

Tehtävänäsi on vastata omalta osaltasi voimalaitosten sähköautomaatiokunnossapidon suunnittelusta ja toteutuksesta.  Olet mukana uusinta- ja perusparannusprojekteissa sekä vuosihuolloissa. Vastaat sähkölaitteistojen käytön johdosta (yli 1000 V). Käytön johtajana varmistat, että sähkölaitteistojen käytössä ja huollossa noudatetaan sähköturvallisuuslain nojalla annettuja säännöksiä ja määräyksiä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden työkokemusta sekä aiempaa kokemusta sähkölaitteistojen käytön johtajana (yli 1000 V) toimimisesta. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja pyrit jatkuvasti ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi.

Odotamme sinulta S1 sähköpätevyyttä ja EX-pätevyyttä. Sinulla on hyvät IT-valmiudet ja opit nopeasti uusien tietojärjestelmien käytön. Toiminnanohjausjärjestelmä Maximon tai vastaavan tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme kokemustasi pitkäjänteisestä ja sitoutuneesta työturvallisuuden kehittämisestä. Sinulla on analyyttinen tapa käsitellä asioita ja nautit tilanteista, joissa pääset käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi. Uskallat ajatella uudella tavalla ja sinulla on halua ja kykyä luoda uusia toimintamalleja.

Edellytämme sinulta teknikko- tai amk- insinööritasoista soveltuvaa teknistä koulutusta. Raportoit kunnossapitopäällikölle. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä energia-alan ammattilaisena.

Lisätietoja: kunnossapitopäällikkö Janne Haukirauma p. 040 553 1445, janne.haukirauma[at]jenergia.fi. Tehtävään liittyvät puhelinyhteydentotot 2.8.2017 kello 12-15, 9.8.2017 kello 12-15 ja 16.8.2017 kello 12-15.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.8.2017 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä ”Tule töihin”. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.