MAANKÄYTTÖINSINÖÖRI NOKIAN KAUPUNKI, hae 27.11.2017 klo 12 mennessä

6.11.2017

Maankäyttöinsinöörin virka

 

Nokian kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut, Maankäyttö

________________________________________________________________________

 

Haku päättyy: 27.11.2017 12:00                                 Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 3.11.2017 14:56                               Työn luonne: Kokoaikatyö

________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Nokian kaupunki julistaa haettavaksi maankäyttöinsinöörin viran. Virka sijoittuu kaupunkikehityspalveluihin maankäytön tulosalueelle kaupunkimittaukseen.

 Kaupunkimittaus vastaa osaltaan mm. kaupungin maa- ja vesialueiden tarkoituksenmukaisesta hallinnoinnista, maanhankinnasta, hoitaa asemakaavoitettujen alueiden kiinteistönmuodostuksen, ylläpitää ja kehittää kaupungin karttajärjestelmiä, huolehtii asuntotonttimyynnistä ja -vuokrauksesta sekä kaupungin osoitejärjestelmästä. 

 Maankäyttöinsinöörin tehtäviin kuuluu keskeisesti maapolitiikan eri osa-alueita, mm. maanhankintaa, maa-alueiden hallinnointia, tonttien ja muiden maa-alueiden myyntiä ja vuokrausta sekä muita kaupunkimittauksen toimintaan liittyviä tehtäviä.

 Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan AMK-insinöörin tai maanmittausteknikon tutkinto ja kokemusta maapolitiikan työtehtävistä.

 Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä sekä reipasta ja jämäkkää asennetta työntekoon. Laaja maanmittausalan kokemus ja tuntemus katsotaan eduksi.

 Palkka määräytyy TS-sopimuksen mukaan (Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus). Tehtävään valitun on ennen virassa aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä Terveystalon työterveyden todistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

 Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 27.11.2017 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai Nokian kaupunki, kirjaamo, Harjukatu 23, PL 2, 37101 Nokia). 

 Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa  www.kuntarekry.fi   

 

Työ alkaa:                                                     1.2.2018 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                                      TS-sopimuksen mukaan

Työavain:                                                      156466

 

Yhteystiedot:

Kaupunkimittauksen  esimies,  kiinteistöteknikko Markku Pesonen, puh. 050 395 8761.