Ympäristöinsinööri, Helsingin kaupunki, hae 19.2.2018 klo 16 mennessä

12.2.2018

Ympäristöinsinööri

Vakinainen työsuhde alkaen 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit

Työavain 6-13-18

Hakuaika päättyy 19.02.2018 kello 16:00

Työpaikan osoite Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Tehtävän kuvaus

Haemme maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelun rakentamiskelpoisuustiimiin ympäristöinsinööriä. Palvelu toteuttaa maapolitiikkaa, kehittää kaupungin maaomaisuutta ja luovuttaa kaupungin tontit.

Ympäristöinsinööri teettää pilaantuneen maaperän tutkimuksia ja kunnostussuunnitelmia sekä toimii asiantuntijana maaperän pilaantuneisuuteen liittyvissä hankkeissa ja tonttien muun rakentamiskelpoisuuden selvittämisessä. Toimenkuvaan kuuluu myös erilaisten kunnostustöiden organisointia ja valvontaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa rakentamiskelpoisuustiimissä.

Kelpoisuusehto

Soveltuva tekninen tai luonnontieteellinen korkeakoulututkinto. Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinentaito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävien hoitaminen edellyttää pitkää kokemusta alalta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Koska tutkimus- ja kunnostuskohteet sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä, vaatimuksena on B-ajokortti ja useamman vuoden ajokokemus.

Luemme eduksi

Arvostamme pilaantuneen maan puhdistamisen ja maanrakennushankkeiden asiantuntemusta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtäväkohtainen palkka: 3163,12 €/kk

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Työaika: 36 h 45 min

Lisätietoja tehtävästä antaa:

tiimipäällikkö Satu Järvinen, p. 09 310 39225, etunimi.sukunimi(a)hel.fi

yksikön päällikkö Katarina Kurenlahti, p. 09 310 36415, etunimi.sukunimi(a)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.