Huoltomestari, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, hae 18.4.2018 klo 15 mennessä

16.4.2018

Huoltomestari (LVI- ja konetekniikka)

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen keskussairaala, Tukipalvelujen tulosalue, Tekniset palvelut

Hämeenlinna

Työavain:

Työn luonne:

Kokoaikatyö

Haku päättyy:

18.4.2018 15:00

Työsuhteen kesto:

Vakinainen

Palkka:

katso kuvaus

Työ alkaa:

sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Kanta-Hämeen keskussairaalan teknisten palvelujen yksikössä on haettavana huoltomestarin toistaiseksi voimassa oleva toimi.

Teknisten palveluiden keskeisenä tavoitteena on tuottaa laadukkaita palveluja keskussairaalan yksiköille (Hämeenlinna ja Riihimäki) ja Hämeenlinnan terveyspalvelujen terveysasemille sekä turvata ja kehittää energiahuoltoa, veden- ja kaasunjakelua sekä rakennusten, laitteiden ja järjestelmien toimivuutta. Huoltomestarin tehtävät keskittyvät pääsääntöisesti keskussairaalan Hämeenlinnan yksikön teknisiin palveluihin. Tarvittaessa myös muille alueille.

Huoltomestarin tehtäväkokonaisuus käsittää:

- Kiinteistöjen LVI- ja koneteknisten järjestelmien sekä laitteiden toiminnan turvaaminen häiriöttä ja potilasturvallisuus huomioiden

- Huollon- ja korjausten työnjohtotehtävät sekä muita henkilöstöhallinnan tehtäviä omalla alueella

- Toimiminen LVI- ja konetekniikan käyttöpäällikön sijaisena tämän poissa ollessa

- Oman teknisen alueen työprosessien kehittäminen sekä osallistuminen teknisen palvelun toimintojen jatkuvaan parantamiseen

- Osallistuminen hankintojen tekemiseen, tilaus- toimitusketjun hallintaan sekä vastaanottoihin

- Osallistuminen korjaus- ja muutostyöprojekteihin ja niiden suunnitteluun

- Valmius oma-aloitteiseen itsenäiseen työskentelyyn

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää ja monipuolista tietoa, tuntemusta ja osaamista sekä jatkuvaa oman ammattitaidon kehittämistä. Arvostamme LVI-teknisten mittausten osaamista ja perehtyneisyyttä sairaalassa käytettäviin LVI- ja koneteknisiin järjestelmiin kuten sairaalakaasu-, höyry-, paineilma-, ilmanvaihto-, vesi- ja viemärijärjestelmiin.

Tehtävien hoito edellyttää aktiivista, hyvää ja jatkuvaa vuoropuhelua sekä yhteistyötä sairaalan eri organisaatioiden kesken toimittaessa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kokemus toimimisesta eri sidos-ryhmien, käyttäjien, asiantuntijoiden sekä viranomaisten kanssa ovat tärkeitä tehtävässä onnistumisen kannalta. Tehtävä edellyttää valmiutta esimiehenä toimimiseen.

Edellytämme soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta toimialaansa kuuluvissa tehtävissä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Käytössä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Organisaation kuvaus

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Yhteystiedot

Tekninen johtaja Ville Vuorijärvi, puh. 03 629 2701 sekä LVI- ja konetekniikan käyttöpäällikkö Olavi Kulonen, puh. 03 629 3711. Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi.

www.khshp.fi

www.facebook.com/khshp/

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake löytyy osoitteesta www.khshp.fi/rekry