Tietopalvelusihteeri, Lahden kaupunki, hae 28.9.2018 klo 15 mennessä

12.9.2018

 

Tietopalvelusihteeri

 

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Rakennus- ja ympäristövalvonta

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: kirjoita tähän päivämäärä      Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: kirjoita tähän päivämäärä   Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Tule TIETOPALVELUSIHTEERIKSI toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan Lahden kaupungin kaupunkiympäristön rakennusvalvontaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Tietopalvelusihteeri työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Tietopalvelusihteerinä työskentelet Lahden kaupungin ja Kärkölän (vuoden 2018 loppuun) rakennusvalvonnan rakennuslupiin liittyvässä tietopalvelussa. Vastaat keskeneräisten rakennusten rekisterin ylläpidosta, asiakaspalvelusta ja arkistointiin liittyvistä tehtävistä (sähköinen- ja paperiarkisto). Olet Arska-palvelun Lahden kaupungin tarjoama rakennuspiirustusten myyntipalvelu) yhteyshenkilö. Palvelun sisällöstä vastaa Lahden rakennusvalvonta, palvelua ylläpitää Sito. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tilastointi ja raportointia sekä vastuualueen asioista tiedottamista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. merkonomi). Tietopalvelusihteeriksi valittavalta toivomme työtä pelkäämätöntä ja aktiivista asennetta sekä rohkeutta tarttua monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, työssä käytettävien ohjelmistojen hyvää hallintaa, tarkkuutta, kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen ilmaisutaitoa.

Arvostamme asiakaspalvelu - ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää alueen paikallistuntemusta, hallinnollista osaamista, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 2.227,50 €/kk. Lisäksi maksetaan mahdolliset työkokemuslisät.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 28.9.2018 klo 15.00 mennessä.

 

Työ alkaa:    1.11.2018 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:     KVTES:n mukaan

Työavain:     186320

 

Työnantajakuvaus

 

Yhteystiedot

 

 

 

120 000 asukkaan Lahti tunnetaan Suomessa ja maailmalla talviurheilusta ja korkeatasoisista kulttuuripalveluista.

 

Lahdessa yhdistyvät pienen ja suuren kaupungin parhaat puolet. Aktiiviset asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta. Loistavan sijainnin ja toimivien kulkuyhteyksien ansiosta Lahden seudulla käydään töissä joka puolelta Etelä-Suomea. Junamatka Helsingistä kestää nopeimmillaan 49 minuuttia.

 

Lahden kaupungilla työskentelee noin 3400 ammattilaista. Motivoituneen ja osaavan henkilöstön avulla kaupunki huolehtii lahtelaisten sujuvasta arjesta. Työnantajana kaupunki panostaa johtamisen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja mahdollisuuksia edetä urallaan. Lahden kaupunki on savuton työpaikka.

 

 

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi

Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi

 

 

 

Lahdessa kirjoita tähän päivämäärä

 

 

 

kirjoita tähän allekirjoittajan nimi

kirjoita tähän allekirjoittajan tittel