Yksikön päällikkö, Helsingin kaupunki, hae 9.11.2018 klo 16 mennessä

17.10.2018

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.
 
Yksikön päällikkö
 
Työavain 6-234-18
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 09.11.2018  kello 16:00
Talotekniikkayksikkö , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki
Kaupunkiympäristön toimiala, Palvelut ja luvat / Rakennusvalvontapalvelut
Johtamistyö
 
Tehtävän kuvaus: Rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä.


Haemme talotekniikkayksikköön YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ.

Kiinnostaako sinua haastava ja mielenkiintoinen työ rakentamisen näköalapaikalla? Etsimme nyt kannustavaa johtajaa, joka haluaa olla osaltaan mukana kehittämässä kestävää, kaunista ja toimivaa kaupunkia.

Tehtäväsi on johtaa yksikköä, joka mm. valvoo lupien noudattamista erityisesti taloteknisten järjestelmien osalta ja käsittelee talotekniset lupahakemukset. Yksikön tehtäviin kuuluu myös erityissuunnittelijoiden ja työnjohtajien kelpoisuuden hankekohtainen arviointi. Toimit esimiehenä 12 alan ammattilaiselle ja olet rakennusvalvonnan ohjausryhmän jäsen.

Olet neuvottelutaitoinen, uudistushenkinen ja sinulla on vankka kokemus talotekniikan alalta (suunnittelu-, urakointi- tai valvontakokemusta).

Tarjoamme monipuolisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen. Meiltä saat myös ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!
 
 
 
Kelpoisuusehto:  Ylempi korkeakoulututkinto (talotekniikka) sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 
Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 4 439,90€/kk + mahd. lisät
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vko
 
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin
 
rakennusvalvontapäällikkö Kai Miller
09 310 26328
050 060 5893