Arkkitehti (2 avointa tehtävää), Helsingin kaupunki. Hae 18.3.2019 mennessä.

26.2.2019

Arkkitehti (2 tehtävää)

Vakinainen, Työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Maankäyttö ja kaupunkirakenne / Asemakaavoitus, Pohjoinen alueyksikkö

Työavain 6-22-19

Haku päättyy 18.03.2019 klo 16:00

https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat

Tehtävän kuvaus

Asemakaavoituspalvelu vastaa asemakaavojen laatimisesta sekä asemakaavatason maankäytöllistä harkintaa edellyttävistä asioista.

Tule huipputiimiin suunnittelemaan hyvää ja viihtyisää Helsinkiä.

Pasila-tiimiin haetaan kahta luovaa ja vuorovaikutustaitoista arkkitehtiä itsenäisiin kaupunkisuunnittelu- ja asemakaavoitustehtäviin.

Tällä hetkellä tiimin vastuualueella rakennetaan urbaania ympäristöä kahden rautatieaseman vaikutuspiiriin. Pasilan rooli toimitilarakentamisen avainalueena ja liiketoiminnan keskittymänä sekä media-, tapahtuma- ja kongressikaupunginosana vahvistuu. Samalla Pasila on myös tuhansien helsinkiläisten koti, jossa uusi projektialue linkittyy olemassa olevaan rakenteeseen. Tavoitteena on viihtyisä, monipuolinen, elävä ja virikkeellinen toinen keskus nykyisen keskustan rinnalle. Tiimin suunnittelualue ulottuu Nordenskiöldinkadulta aina Metsäläntielle saakka.

Tehtäviin kuuluu itsenäisten asemakaavahankkeiden valmistelu, muut Pasila-tiimin arkkitehdin tehtävät ja osallistuminen tiimin työhön.

Kummatkin tehtävät ovat vakinaisia ja työsuhteet alkavat 15.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Työpaikan osoite

00100 Narinkka 2A

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuus vastaa maankäytön yleissuunnittelusta, asemakaavoituksesta, maaomaisuuden kehittämisestä ja tonteista, liikenne- ja katusuunnittelusta sekä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelusta.

Kelpoisuusehto

Arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme

arkkitehti- ja kaupunkisuunnitteluosaamista.

Luemme eduksi

kokemuksen kaupunkisuunnittelusta.

Työaika

36 h 45 min / viikko

Palvelussuhde alkaa

15.04.2019

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Anna-Maija Sohn, 09-310 37448, etunimi.sukunimi(at)hel.fi Yksikön päällikkö Antti Varkemaa, 09-310 37053, etunimi.sukunimi(at).hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.