Energia-asiantuntija, Helsingin kaupunki. Hae 16.9.2019 mennessä.

3.9.2019

Energia-asiantuntija

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Rakennetun omaisuuden hallinta, Yhteiskuntavastuuyksikkö

Työavain 6-134-19

Haku päättyy 16.09.2019 klo 16:00

Työpaikan osoite Elimäenkatu 5, 00510 Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvaus

Tule mukaan parantamaan Helsingin rakennetun ympäristön energiatehokkuutta ja tekemään hiilineutraalia Helsinkiä!

Haemme ENERGIA-ASIANTUNTIJAA yhteiskuntavastuuyksikköön.

Energia-asiantuntijana yhteiskuntavastuuyksikössä tehtävinäsi ovat energiatehokkuusinvestointien (esim. aurinkoenergia, lämpöpumput jne.) kartoittaminen ja toteuttaminen olemassa olevassa palvelurakennuskannassa sekä palvelurakennusten kulutusseurantaan ja energiatehokkaan toiminnan varmistamiseen osallistuminen. Tehtävä voi kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan sisältää myös investointien rakennuttamista ja valvontaa.

Tulet jäseneksi ympäristö- ja energiatiimiimme ja teet yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien ja viranomaisten kanssa.

Työssä tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Tärkeitä ominaisuuksia hakemassamme henkilössä ovat yhteistyökyky, vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja innostus energiatehokkuuden edistämiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Jätä hakemuksesi kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään 16.9.2019 klo 16.00 mennessä.
Sähköisen hakemuksen lisäksi voit niin halutessasi toimittaa sähköpostitse CV:n rekrytoivalle esimiehelle Sara Tapialalle.

Kutsuja haastatteluihin voidaan tehdä jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto

Alempi korkeakoulututkinto. Soveltuvia tutkintoja ovat esim. insinööri, AMK-insinööri, teknikko tai vastaava koulutus tai toisen asteen tutkinto ja riittävä työkokemus (yli 10 vuotta).

Lisäksi edellytämme

Vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Vastaavia tehtäviä voivat olla esimerkiksi energiatehokkuusinvestointien toteutus, tekninen isännöinti, talotekninen rakennuttaminen, talotekninen valvonta, energiakatselmukset, muu vastaava kokemus kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisen, rakennuttamisen tai ylläpidon tehtävistä.

Luemme eduksi

Energia-, talo- ja/tai automaatiotekniikkaan tuntemus sekä ymmärrys rakennusten teknisten järjestelmien keskinäisestä vuorovaikutuksesta ja vaikutuksesta rakennuksen energiankulutukseen ja olosuhteisiin.

Työaika

36 h 45 min

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Sara Tapiala, 09 310 23268, sara.tapiala(at)hel.fi

Jätä hakemuksesi kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään 16.9.2019 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 6-134-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.