Jäsensihteeri, KTK Tekniikan Asiantuntijat ry. Hae 5.11.2019 mennessä.

9.10.2019

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry

KTK Tekniikan Asiantuntijat ry on Akavan suurin julkisen sektorin tekniikan ammattiliitto. Jäsenemme ovat pääosin kuntien, kuntayhtymien, kunnallisten liikelaitosten ja osakeyhtiöiden palveluksessa.

Haemme Helsingin Pasilassa sijaitsevaan toimistoomme

JÄSENSIHTEERIÄ

ETSIMME toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä osaajaa. Tehtäviisi kuuluu mm.

• Jäsenmaksuliikenne
  • Jäsenrekisterin ylläpito
  • Jäsenhakemusten käsittely
  • Jäsenyysneuvonta sähköpostitse ja puhelimitse

Sinulla on innostunut asenne asiakaspalveluun ja kykyä toimia palvelutehtävässä. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppimaan uutta. Koulutukseltasi olet esimerkiksi tradenomi. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai ammattiliitoista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Perehdytämme sinut tehtäviin.

Työyhteisössämme arvostetaan hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja sekä reipasta asennetta ja huumoria.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa pienessä työyhteisössä sekä hyvät työsuhde-edut.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen info(at)ktk-ry.fi. Haku päättyy 5.11.2019, mutta paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestösihteeri Emmi Pajunen, emmi.pajunen(at)ktk-ry.fi. Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.