Kiinteistöinsinööri, Janakkalan kunta. Hae 16.12.2019 mennessä.

15.11.2019

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo Helsinki–Tampere moottoritie ja päärata pendelöijiä kuljettaen, mutta myös Vanajaveteen yhtyvä Hiidenjoki retkeilijöitä liikuttaen. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa ja nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalillekin.

Noin 1000 henkilöä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Kunta tarjoaa henkilökunnalleen myös hyvät mahdollisuudet liikuntaharrastuksille.

 

 

Tervetuloa

     

KIINTEISTÖINSINÖÖRIKSI

 

Janakkalaan

 

Haemme vakituiseen virkaan kiinteistöinsinööriä.

 

Työskentelet osana osaavaa ja tiivistä maankäytön suunnittelun yksikköä monialaisessa teknisen toimen työyhteisössä. Maankäytön yksikössä työskentelee viisi kaavoituksen ja maankäytön ammattilaista maankäyttöpäällikön alaisuudessa. Toivomme sinun tuovan työyhteisöömme vahvaa paikkatieto-osaamista. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä sekä luovaa ja kehittämislähtöistä toimintatapaa.

 

Kiinteistöinsinöörillä on tärkeä rooli kunnan maaomaisuuden hoidossa. Tehtäviin kuuluvat mm. maanhankinta-asiat, kauppakirjojen, vuokrasopimusten ja tonttien hinnoittelun valmistelu, asiakaspalvelu ja osallistuminen tonttimarkkinointiin. Myyvä, positiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon tukee muiden kunta- ja tonttimarkkinointiin osallistuvien työtä sekä kuntastrategian toteutumista.

 

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään 1.2.2020. Palkka määräytyy TS:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Hakemukset pyydämme toimittamaan 16.12.2019 klo 16.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

 

Toivottavasti kiinnostuit!

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa maankäyttöpäällikkö Piia Tuokko, p. 03 680 1990 sekä yleiskaavasuunnittelija Sanna Anttila, p. 03 680 1335. Kyselyt sähköpostitse piia.tuokko@janakkala.fi.