Maankäyttöinsinööri, Kirkkonummen kunta. Hae 9.12.2019 mennessä.

18.11.2019

Etsimme joukkoomme maankäyttöinsinööriä

 

Maankäyttöinsinööri työskentelee tontti- ja paikkatietopalveluiden tulosyksikössä yhdyskuntatekniikan toimialalla. Maankäyttöinsinöörin tehtäviin kuuluu toimia asiantuntijana maan luovutukseen, maanhankintaan ja maapolitiikkaan liittyvissä tehtävissä.

Tehtävä edellyttää:

  • hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja,
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn,
  • alan lainsäädännön tuntemusta, ja
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä tarvitaan:

  • maanhankintaan ja -luovutukseen sekä
  • kiinteistönmuodostukseen, kiinteistöarviointiin ja maankäytönsuunnitteluun liittyvää osaamista.

Osaaminen kuntasektorin paikkatieto-ohjelmistojen, kuten Facta-kuntarekisterin ja Esrin ohjelmistojen käytöstä sekä ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta kiinteistöalan tehtävistä. Sopiva koulutus voi olla esimerkiksi maanmittausalan insinööri tai DI.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3 353 euroa. Työkokemuksesta ja henkilökohtaisesta lisästä riippuen kokonaispalkka on noin 3 650 - 4 150 euroa. Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka voidaan täyttää 2.1.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella 9.12.2019 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. kunnangeodeetti Otso Kärkkäinen, puh. 040-1269794 ja paikkatietopäällikkö Markku Korhonen, puh. 040-7578878.