Infrarakentamisen vastaava työnjohtaja, Stara, Helsingin kaupunki. Hae 15.1.2020 mennessä.

31.12.2019

Työavain:

 

STARA on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos - rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 400 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 235 M€. www.hel.fi/stara

Infrarakentamisen vastaava työnjohtaja

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen infrarakentamisen vastaavaa työnjohtajaa kaupunkitekniikan rakentamisen osastolle. Tule rakentamaan kaupunki-infraa kanssamme!

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin - katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Yhteistyö sekä kaupungin sisällä että aliurakoitsijoiden kanssa on tiivistä. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä.

Mitä teet?

Infrarakentamisen vastaavana työnjohtajana vastaat katu- ja maarakennushankkeiden valmistelusta, laadusta ja toteutuksesta aikataulun ja budjetin mukaisesti. Toimit esimiehenä projektissa toimivalle henkilöstölle, koordinoit töitä, vastaat työturvallisuudesta ja osallistut työmaakokouksiin ja -palavereihin. Olet aktiivisesti yhteydessä viranomaisiin ja sidosryhmiin ja pidät kaikki projektiin liittyvät omat ja ulkopuolisten yritysten työntekijät aina ajan tasalla.

Kuka olet?

Olet suorittanut rakennusinsinöörin tai -mestarin tutkinnon (AMK) ja sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Työntekijänä olet sitoutunut, tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Edellytämme kokemusta kunnallistekniikan ja katujen rakentamisesta tai suunnittelusta sekä esimiehenä toimimisesta. Eduksesi on, jos sinulta löytyy infrarakentamisen it-järjestelmien käyttökokemusta, betonityön valvojan pätevyys sekä tietomallinnuksen ja koneohjauksen kokemusta.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Eila Hägg, puh. 0500 727 202, eila.hagg@hel.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 15.1. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on STARA-02-7-19