LVI-asiantuntija, Kauniaisten kaupunki. Hae 28.2.2021 mennessä.

27.1.2021

Kauniaisten kaupunki
hakee henkilökuntaa         

LVI-asiantuntija

Kauniaisten kaupungin Tilakeskus hakee LVI-asiantuntijaa täydentämään osaavaa porukkaamme kaupungin monipuolisissa ja mielenkiintoisissa rakennushankkeissa.

Tehtävänkuvasi on laaja ja pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Työohjelmaasi sisältyy suurempia investointeja, yllä- ja kunnossapitohankkeita sekä vuosikorjauksia. Kauniaisissa on käynnistymässä mm. koulu-, päiväkoti- ja energiatehokkuuden parantamiseen liittyviä investointihankkeita.

Tehtäviisi kuuluu rakennusten investointihankkeiden LVI-asiantuntijatehtävät, sinulle nimettyjen hankkeiden konsulttien ja urakoitsijoiden kilpailutukset, rakennuttamistehtävät LVIA-painotteisissa ja energiatehokkuushankkeissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu LVI-tekniikan ylläpidon organisointi, kiinteistöjen energiaseuranta, kiinteistöjärjestelmän ylläpito ja ylläpitokorjausten suunnittelu sekä töiden valvonta.

Toimit myös tarvittaessa rakennusvalvonnan virkatehtävissä tarkastusinsinöörinä ja LVI-suunnitelmien asiantuntijana.

Vakituisen viran pätevyysvaatimuksena on vähintään LVI-insinöörin ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto ja 3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä taito.

Viran palkkaus on teknisten sopimuksen mukainen ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Yhteystiedot

Rakennuttajapäällikkö Tomi Salminen, p. 0504115905, etunimi.sukunimi(at)kauniainen.fi

Haku tapahtuu ensisijaisesti oheisella sähköisellä hakemuslomakkeella. Hakemukset voi toimittaa myös postitse os. Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo, PL 52, 02701 Kauniainen.
Hakuaika päättyy su 28.2.2021.

 

Sähköinen haku: https://response.questback.com/kauniaistenkaupunki/uesrawwnma