Projektipäällikkö, rakentamisyksikkö, HSY. Hae 10.3.2021 mennessä.

2.3.2021

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.


Haemme Helsinkiin Ilmalaan jätehuollon rakennuttamisyksikköömme 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Me rakennuttamisyksikössä vastaamme jätehuollon rakennushankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä jätehuollon tutkimus- ja kehittämistoiminnasta.
 
 Tehtäviisi kuuluvat osaamisalueesi mukaan:

  • jätehuollon investointeihin liittyvien materiaali- ja energiatehokkuusprojektien hankesuunnittelu, valmistelu ja rakennuttaminen
  • jätteiden kierrätysasteen nostamiseen tähtäävien selvitys- ja investointiprojektien pitkän ja lyhyen tähtäimen toteuttaminen
  • tiedon kerääminen, soveltaminen ja raportointi hankkeiden edellyttämässä laajuudessa ja tarvittaessa ympäristöraportointi myös laajemmin.

Edellytämme:

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esimerkiksi rakennus-, energia- tai ympäristöalan tutkinto).
  • tehtävään soveltuvaa työkokemusta.

Toivomme:

  • projektiosaamista
  • laitos- ja rakennushankkeiden toteutukseen liittyvää osaamista esimerkiksi konsultointi- tai urakointitehtävistä
  • sidosryhmätyöskentelyn taitoja ja hyvää neuvottelukykyä.

Lisäksi arvostamme jätehuoltoalan kokemusta ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.  

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Juha Lipsanen, juha.lipsanen@hsy.fi, puh. 040 551 1032, arkisin klo 15–17.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulomakkeella viimeistään 10.3.2021.
https://hsy.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=77

Käy tutustumassa Meillä töissä -Instagram-tilillämme työtehtäviimme. Meillä töissä | HSY