Projektipäällikkö, HSY, Hae 8.5. mennessä

28.4.2021

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.
Haemme Helsinkiin Ilmalaan jätehuollon rakennuttamisyksikköömme 
 
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
Me rakennuttamisyksikössä vastaamme 10 ammattilaisen voimin jätehuollon pitkän tähtäimen investointistrategioiden ja ohjelmien suunnittelusta sekä rakennushankkeiden toteuttamisesta. Yksikkömme vastuulla on lisäksi jätehuollon hankkeiden ja projektien tutkimus- ja kehittämistoiminta.
 
  Tehtäviäsi ovat:
• jätehuollon rakennusinvestointien projektien itsenäinen valmistelu, suunnitteluttaminen ja rakennuttaminen
• itsenäinen perehtyminen jätehuollon materiaali- ja energiatehokkuutta lisääviin investointiprojekteihin, joilla tähdätään jätteiden kierrätysasteen ja toiminnan tehokuuden nostamiseen
• tiedon kerääminen, soveltaminen ja raportointi hankkeiden edellyttämässä laajuudessa ja tarvittaessa laajemmin osana muuta yksikön toimintaa
• osallistuminen jätehuollon kehittämisen hankkeisiin.
Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi rakennusalan diplomi-insinöörin tai muuta soveltuvaa tutkintoa.
Toivomme:
• rakennushankkeiden projektiosaamista
• työkokemusta esimerkiksi tilaajaorganisaation, konsultoinnin tai urakoinnin tehtävistä
• sidosryhmätyöskentelyn taitoja ja hyvää neuvottelukykyä.
 
Lisäksi arvostamme kuntasektorin tai jätehuoltoalan kokemusta sekä englannin kielen taitoa.
Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.  
 
Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Juha Lipsanen, juha.lipsanen@hsy.fi, puh. 040 551 1032, arkisin klo 15–17.
 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulomakkeella viimeistään 8.5.2021. https://hsy.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=93
 
Käy tutustumassa Meillä töissä -Instagram-tilillämme työtehtäviimme. Meillä töissä | HSY