Hankeinsinööri, Tuusulan kunta. Hae 15.8.2021 mennessä.

23.6.2021

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan kunnallistekniikan rakentamisyksikkö hakee uudelleen

HANKEINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Koronasta huolimatta Tuusulassa rakennetaan. Investoimme vuosittain kunnallistekniikkaan 15-20 M€, jolla pyrimme kohentamaan elinympäristöömme ja tyydyttämään asunto- ja työpaikkatonttien kysyntää.

Vahvistamme nyt kunnallistekniikan rakentamisyksikön henkilöstöä, ja etsimme yksikön päällikön avuksi hankeinsinööriä. Tehtäviisi kuuluvat mm. rakennushankkeiden valmisteluun, kilpailutukseen, hallinointiin ja kustannusseurantaan liittyviä tehtäviä. Kokemuksestasi ja mielenkiinnostasi riippuen voit osallistua myös rakennusprojektien johtamiseen ja valvontaan. Toimit osana kunnan kaavoitus- ja suunnittelutiimiä tuoden esille rakentamisen näkökulman kaavoitus- ja suunnitteluratkaisuihin. Toimit mahdollisesti myös työsuojelukoordinaattorina erikseen määritettävissä rakennushankkeissa. 

Hankeinsinöörin viran kelpoisuusehtona on vähintään tehtävään soveltuva insinöörin (AMK) tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Arvostamme, jos sinulla on kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, rakentamisesta tai projektien hallinnasta. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Hyvät tietotekniset valmiudet sekä kehitysmyönteinen ote uusiin tehtäviin katsotaan hakijalle eduksi.

Vakinaisen viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Lähetä hakemuksesi sähköisesti 15.8.2021 mennessä osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juhola, p. 040 314 3566 tai petri.juhola(at)tuusula.fi tai vs. työpäällikkö Jussi Pesonen, p. 040 314 3146. 

Aikaisemmin virkaa hakeneet otetaan huomioon haussa.